Proiectele CERTION

Galileo

Conceput pentru a surprinde esența celei mai bune experiențe de pe malul Mării Negre.

Galileo
Galileo

Galileo Olimp Resort & Residences înseamnă mai mult decât un brand de reședințe de marcă operate în regim hotelier. Într-o stațiune cu multiple puncte de atracție, cu grad ridicat de unicitate, Galileo Olimp Resort & Residences a ales să se inspire din specificul locului și să exploateze la maximum beneficiile pe care spațiul, amplasarea și tipologia turistului le oferă în vederea creării unui spațiu ALL FUN INCLUSIVE. Tocmai de aceea, generoasa esplanadă a proiectului devine punct de atracție de sine stătător.


Descoperă mai multe

Galileo
Galileo

Facts & Figures

Piscină exterioară
Pentru că potențialul spațiului trebuia exploatat la maximum, zona cea mai însorită a fost rezervată unei piscine exterioare.
Planetarium
Unul dintre cele mai atractive locuri ale esplanadei. Nu doar un punct de referință de localizare, de identificare a complexului, ci un simbol al stațiunii. Un loc în care arta își găsește funcționalitate: cel mai bun loc de întâlnire din stațiune!
Esplanadă pietonală
Spațiu gândit pentru plimbări memorabile, fie între pauzele de plajă, fie la sfârșitul zilei.
Terase și restaurante
Gusturile diferite cer oferte diferite! Tocmai de aceea, proiectul include terase și restaurante care asigură diversitate. Atât din punct de vedere culinar, cât și în ceea ce privește atmosfera.
Galerie comercială
Toate drumurile duc spre...shopping. Deviză care ne-a făcut să înglobăm și un spațiu de retail. Nu unul oarecare, ci unul demn de high-street, cu o bună expunere stradală.

Galileo

News

Video