BLOG

CERTION anunță deschiderea MOUSSAY Olimp Beach Club

CERTION anunță deschiderea MOUSSAY Olimp Beach Club

„Moussay Olimp Beach Club este dovada clară că o zonă de plajă înseamnă mai mult decât șezlonguri, umbrele și vânzători ambulanți. Este o oază de verdeață și de relaxare în care poți asculta o muzică bună, poți servi o cafea și o băutură de calitate, poți lua prânzul și, de ce nu, poți lucra în liniște. Investiția în Moussay se datorează convingerii că în viitorul apropiat RIVIERA SUD va deveni principala destinație turistică a României, și nu doar în sezonul estival”, a declarat Bogdan Căruntu, Partener și Director de Creație, CERTION. 

MOUSSAY Olimp Beach Club este un proiect de peste 5.000 mp de plajă, bar, zone special amenajate de beach lounge și workation, șezlonguri, restaurant, zona pentru iubitorii de petang, zona de SUP-uri și activități nautice, zona de volei. 

 

Facilitățile de calitate contribuie la îmbunătățirea turismului romanesc

„Olimpul este stațiunea mea de suflet, am spus acest lucru în repetate rânduri. Acum ceva ani, împreuna cu Radu, doar visam să avem o casă de vacanță la mare, unde să mergem când vrem noi, în orice anotimp. Între timp, visul a devenit realitate, avem apartamentul nostru la VOGH Olimp și ne bucurăm ca în jurul proiectului au început deja să fie disponibile și facilitați și servicii de care până recent ne-am bucurat doar în vacanțele petrecute în alte țări. MOUSSAY este altceva. Este ceva-ul de care avea nevoie litoralul românesc, nu doar zona Olimp”, a declarat Adela Popescu.

 

În zona de sud a litoralului românesc, portofoliul CERTION include în prezent cinci proiecte de reședințe de marcă operate în regim hotelier: VOGH, GALILEO și PHAROS în Olimp și LAGO și SOLANTIS în Neptun. Facilitățile de calitate reprezintă o componentă esențială în pachetele de servicii oferite de reședințele de marcă dezvoltate de CERTION nu doar în sudul litoralului, ci și în zona montană. „Menținerea unui standard ridicat al calității serviciilor și al facilităților echivalente unui hotel de 5* reprezintă o provocare pe care ne-o asumăm zilnic, dar și o garanție a excelenței pe care oaspeții noștri se pot baza în orice sezon și în toate locațiile din portofoliul nostru,” a explicat Bogdan Căruntu. 

 

Prin peisajul deosebit și calitatea plajelor, Olimpul are potențialul de a deveni stațiunea reper pentru turismul premium, fiind cea mai bine cotată și poziționată zonă de pe litoralul românesc. “Implicarea noastra în zonă este orientată în jurul creării unui adevărat ecosistem ce poate oferi experiențe și servicii turistice de calitate operaționale 365 de zile pe an”, a adăugat Bogdan Căruntu.

 

Clubul MOUSSAY este operat de compania de managementul proprietății și operare în regim hotelier Loyal Paladin, și se va adresa inițial publicului larg urmând ca, ulterior, prioritate să aibă proprietarii și turiștii din proiectele dezvoltate de CERTION.

 

Prin proiectele  dezvoltate, CERTION va oferi peste 1.000 de locuri de cazare pe litoralul românesc și aproximativ 200 de locuri de cazare în Poiana Braşov. Demarat în 2021, pentru o perioada de 4 ani, programul de investiții CERTION pentru zona de sud a litoralului se ridică la peste 60 milioane de euro. Pentru zona montană, programul de învestiții se ridică la 30 milioane de euro. Primul proiect de reședințe de marcă, VOGH Olimp, va fi livrat de CERTION la finalul acestui an.

 

 

Despre Certion

CERTION a fost creată în 2015 de Cătălin Scripcaru, Cezar Ionescu și Bogdan Căruntu, profesioniști de top din industrie, cu experiență recunoscută în dezvoltarea proiectelor imobiliare. În ultimii 20 de ani, echipa fondatoare a CERTION a acumulat un portofoliu impresionant de proiecte, toate inițiate, dezvoltate și livrate cu succes. Punând accent pe proiecte provocatoare și vizionare, care depășesc sfera proiectelor inițiate de majoritatea dezvoltatorilor, CERTION are o abordare concepută pentru a crea o viziune comună cu comunitățile și pentru a oferi atât valoare socială, cât și valoare comercială.

https://certion.ro/