BLOG

Noutățile lunii Februarie despre proiectele CERTION

Iată noutățile lunii februarie, o altă lună în care toate proiectele dezvoltate de către CERTION merg înainte. De la depunerea documentației pentru autorizarea proiectului Lago, până la livrarea proiectului VOGH Olimp, anul acesta continua numai cu vești bune. Să vedem despre ce este vorba:

În Poiana Brașov, la Jakob Sonne a fost depusă documentația pentru PUD și am început procesul de alocare.

În Olimp, la proiectul VOGH a fost finalizata intabularea clădirii iar la Galileo au fost finalizate lucrările de închidere.

 

În Neptun, la proiectul Lago, a fost depusă documentația pentru obținerea autorizației de construire, în timp ce pentru Solantis realizăm studiul de impact asupra mediului, în vederea obținerii avizului de specialitate.

La Vogh Saturn a fost depusă documentația pentru obținerea Certifcatului de Urbanism.

 

 

VOGH Hotel & Branded Residences

În luna februarie 2023, a fost finalizată intabularea clădirii și a fost depusă toată documentația necesară apartamentării. Acum ne pregătim pentru startul procedurilor de predare a apartamentelor.

Hotelul VOGH Olimp pregătește primul program de booking pentru early birds începând cu luna iunie. Serviciile hoteliere vor fi furnizate de către echipa Loyal Paladin ce se află în plin proces de pregătire a proprietății pentru operare.

Iți prezentăm una dintre cele mai recente poze ale clădirii:

 

GALILEO Hotel & Branded Residences

Structura proiectului a fost recepționată încă din septembrie, iar în această perioadă a fost finalizată închiderea clădirii. Continuăm în ritm alert lucrările la interior (instalații și compartimentări). Ca și în cazul proiectului Vogh Olimp, amenajăm un spațiu de tip “laborator”. Rolul acestuia este de a verifica, calibra și certifica soluțiile alese înainte de implementare.

Loyal Paladin deschide înscrierile în programul de operare hotelieră pentru investitori. Pentru mai multe detalii preliminare ne poți contacta.

De asemenea Loyal Paladin a finalizat conceptul pentru primul restaurant (cel cu piscină inclusă).

Mai jos o ilustrație a restaurantului:

 

JAKOB SONNE Resort

Lucrările pentru proiectul Jakob Sonne se apropie de început. Am obținut toate avizele necesare și am depus întreaga documentație pentru PUD.

Deși am întâmpinat provocări datorită anvergurii proiectului, am finalizat studiul pedostaționar, astfel încât să putem începe documentația proiectul de sistematizare. Acest proiect, printre altele, include construirea unui drum de acces, instalarea de sprijiniri cât și rețelele interioare pentru utilități dar si branșamentele aferente.

Astfel, acum suntem în măsură să începem procesul de alocare a apartamentelor către fiecare proprietar.

Mai jos sunt ultimele ilustrații ale proiectului:

LAGO Neptun Resort & Residences

Recent, am depus cererea de eliberare a autorizației de construire. Suntem, așadar, pe ultima sută de metri în ceea ce privește demararea lucrărilor. Deja am început demersurile pentru organizarea șantierului, iar în luna noiembrie (în timpul sezonului estival lucrările de construire sunt strict interzise) vom da startul lucrărilor de construire.

Loyal Paladin împreună cu dezvoltatorul a finalizat conceptul de facilități hoteliere. Din care, amintim: zona generoasă de SPA (saună, masaj, etc.), zona de piscină interioară, zona de bar al piscinei, caffe-bar, terase și restaurant.

Cel mai recent.

Solantis Neptun Resort & Residences

La Solantis, dupa discuții bilaterale cu Ministerul mMediului, am demarat studiul de impact asupra mediului, în vederea obținerii avizului de specialitate.

In paralel echipa Loyal Paladin a definitivat conceptul facilităților hoteliere în completarea celor de la Lago (cele doua proiecte vor funcționa ca un singur resort sub brand-ul LagoSolantis): piscina exterioară, barul pentru zona de piscină, zona de coworking,  terase și restaurant a la carte, plus o cafenea cochetă.

Planul cu facilitățile proiectului

Pharos Olimp Hotel & Residences

Dupa avizul autorității aeronautice și avizul celor de la SRI, am obținut și acordul STS-ului privind emiterea avizului, prin semnarea unei convenții. De asemenea, în acest moment, suntem în dialog cu statul major al apărării în vederea implementării soluțiilor specifice solicitate de către acesta.
În paralel studiul de impact la mediu este aproape finalizat.

Ilustrație cu zona de piscină din interiorul proiectului:

 

VOGH Saturn

VOGH Saturn, un proiect excepțional, cu locație unică, plajă privată și facilități premium, care oferă o experiență de lux pe litoral. Suntem mândri să anunțăm începerea procedurilor de autorizare prin depunerea documentației cu scopul obținerii Certificatului de Urbanism.